De regula, asteptati-va la o noua chemare la control, in scurt timp!
Multe dintre afectiuni pot fi diagnosticate rapid, prin investigatii in cabinet si eventual ambulatorii (analize de sange si urina,  ecografie, tomografie computerizata).
Altele, insa, necesita spitalizare, de zi sau continua. In acest caz va pot oferi, in conditiile asigurarilor de stat si a activitatii ce o desfasor in spital, investigatii de diagnostic, tratamente medicale, biopsii si operatii, in functie de caz. Va reamintesc ca in serviciul pe care il conduc se fac uzual operatii prostatice, uretrale si vezicale endoscopice, cateterisme ureterale, operatii endoscopice pentru calculii ureterali, punctii biopsii prostatice precum si o paleta larga de operatii deschise pentru diferire alte afectiuni.

In colaborare cu policlinica privata „Antares”, din oras, efectuez litotritii extracorporale (tratament cu unde de soc al litiazei, fara operatie), in sistem privat, contra cost.
Pot oferi o „ a doua opinie urologica” precum si consiliere privind accesarea unei clinici universitare de urologie, la nevoie.

Pot efectua ecografii pentru rinichi, vezica urinara, prostata, la cabinet. Daca pacientul doreste, poate efectua ecografie la orice alt medic ( investigatia nu este obligatorie si se taxeaza separat).